Ullits & Winther | Revisorelev
614
job_listing-template-default,single,single-job_listing,postid-614,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Revisorelev

Revisorelev

  • Full Time
  • Viborg

Ullits & Winther

På udkig efter en elevplads i et revisorfirma med masser af liv?

Send os en ansøgning og fortæl om dine drømme, dine talenter og nogle gode grunde til, hvorfor vi skal vælge lige netop dig.

 

Hos Ullits & Winther er vi altid på jagt efter nye unge talenter, som drømmer om at arbejde med tal og mennesker. Har du talent, ansvarsfølelse og godt humør? Er du flittig og fleksibel – og har du lyst til at lære? Så er det måske dig, vi tilbyder et afvekslende elevforløb, der med garanti vil både udfordre og udvikle dig. Både teoretisk, praktisk og personligt.

 

Vi har altid prioriteret, at der skal være mennesker bag tallene og lægger stor vægt på, at der er en fornuftig balance mellem arbejds- og privatliv, så vi er klædt på til at håndtere de perioder, hvor der er ekstra travlt. Det giver gode relationer med kunderne og hinanden – og det er sikkert en af grundene til, at mange kunder og medarbejdere har været med os i mange år.

 

Er du den heldige, får du 35 gode kollegaer og en spændende hverdag i fantastiske omgivelser. Vi lægger en personlig uddannelsesplan, der omfatter de forskellige arbejdsopgaver, du skal igennem i det 2-årige uddannelsesforløb.

 

Dermed sikrer vi, både for din og for vores skyld, at du får den bedst mulige uddannelse indenfor regnskab, revision og skat. Både her i Viborg og ude i verden. Ullits & Winther er nemlig medlem af RevisorGruppen Danmark og du kan derfor glæde dig til kurser sammen med elever fra hele landet. I 2017 foregik den første uges introforløb på Lanzarote. Det var vist ikke kedeligt.

 

Interesseret?
Så send din ansøgning

Upload dit CV / eksamensbeviser / anbefalinger / andre relevante filer. Maks. Filstørrelse: 96 MB.