Ullits & Winther | Erfaren revisor
911
job_listing-template-default,single,single-job_listing,postid-911,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Erfaren revisor

Erfaren revisor

  • Full Time
  • Viborg

Ullits & Winther

Er du på udkig efter nye karrieremuligheder? Har du lyst til at bruge dine faglige og personlige kompetencer til at hjælpe nye kunder? Vil du være en del af et team, hvor faglighed, udvikling, sparring og godt samarbejde vægtes højt?

 

Så send os en ansøgning og skriv lidt om, hvorfor vi skal overveje at ansætte dig.

 

Vi har drøntravlt og mangler ansvarsbevidste mennesker, som vil være med til at betjene vores voksende kundekreds. Vi løber stærkt, men har en klar overbevisning om, at der skal være plads til familien også, hvorfor vi vægter højt at have det rette antal medarbejdere til at løse opgaverne. Derfor vil vi meget gerne høre fra dig!

 

Vi har altid prioriteret, at der skal være mennesker bag tallene og lægger som nævnt stor vægt på, at der er en fornuftig balance mellem arbejds- og privatliv, så vi er klædt på til at håndtere de perioder, hvor der er ekstra travlt. Det giver gode relationer med kunderne og hinanden – og det er sikkert en af grundene til, at mange kunder og medarbejdere har været med os i mange år.

 

Er du heldig, får du 35 gode kollegaer og en spændende hverdag i fantastiske omgivelser. Ullits & Winther er endvidere medlem af RevisorGruppen Danmark, og du kan derfor glæde dig til kurser sammen med nogle af de andre 1.600 ansatte fra hele landet.

 

Interesseret?

Så send os din ansøgning

 

Upload dit CV / eksamensbeviser eller en anden relevant fil. Maks. Filstørrelse: 96 MB.