Ullits & Winther | Kompensation for faste omkostninger
2307
post-template-default,single,single-post,postid-2307,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Kompensation for faste omkostninger

Kompensation for faste omkostninger

Ansøgning om kompensation for faste omkostninger er nu åben på virk.dk, hvor du også finder relevante vejledninger til både virksomhed og revisor.

Du kan søge om kompensation i denne ordning, såfremt din virksomhed har et forventet omsætningstab på min. 35%, eller at din virksomhed har forbud mod at holde åbent og dermed ingen omsætning har. Kravet er dog, at de faste omkostninger skal udgøre min. DKK 12.500 i en periode på 3 måneder.

Kompensationsperioden er udvidet med 1 måned til og med 8. juli 2020, men såfremt du også ønsker kompensation for denne ekstra måned, skal der p.t. indsendes to ansøgninger.

Inden ansøgningen kan færdiggøres, skal du have udfærdiget en revisorerklæring på, at omsætning og faste omkostninger er opgjort korrekt.

Læs vejledningen HER

Læs om kompensationsordningen på virksomhedsguiden HER

 

 

kilde: virk.dk og virksomhedsguiden.dk