Ullits & Winther | Erfarne revisorer
911
job_listing-template-default,single,single-job_listing,postid-911,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Erfarne revisorer

Erfarne revisorer

  • Full Time
  • Viborg

Ullits & Winther

Er du på udkig efter nye karrieremuligheder? Har du lyst til at bruge dine faglige og personlige kompetencer til at hjælpe nye kunder? Vil du være en del af et team, hvor faglighed, udvikling, sparring og godt samarbejde vægtes højt?

 

Så send os en ansøgning!

 

Vi har drøntravlt og mangler ansvarsbevidste mennesker på alle niveauer, som vil være med til at betjene vores voksende kundekreds. Vi løber stærkt, men har en klar overbevisning om, at der skal være plads til familien også, hvorfor vi vægter højt at have det rette antal medarbejdere til at løse opgaverne. Derfor vil vi meget gerne høre fra dig!

 

Arbejde, fritid og relationer

Vi har altid prioriteret, at der skal være mennesker bag tallene og lægger som nævnt stor vægt på, at der er en fornuftig balance mellem arbejds- og privatliv, så vi er klædt på til at håndtere de perioder, hvor der er ekstra travlt. Ingen medarbejdere har flere hundrede overarbejdstimer, idet vi lægger stor vægt på, at der skal være tid til familie og fritidsinteresser også. Vi har måske lidt ekstra at se til i foråret, men holder til gengæld også ekstra fri i efteråret.

 

Det giver gode relationer med kunderne og hinanden – og det er sikkert en af grundene til, at mange kunder og medarbejdere har været med os i mange år.

 

Hvem er Ullits & Winther

Du får mere end 35 gode kollegaer og en spændende hverdag i fantastiske omgivelser. Vi bor i udkanten af Viborg i et moderne domicil med udsigt til grønne områder. Du bliver en del af aktiv personaleforening og hvem ved – måske du kan udfordre nogle af vores andre talenter i bordfodbold i pausen? De kan godt bruge lidt modstand…

 

Vi er en del af noget større

Ullits & Winther er medlem af RevisorGruppen Danmark, og du kan derfor glæde dig til kurser sammen med andre fra hele landet.

 

RevisorGruppen Danmark har i alt 1.600 medlemmer i Danmark fordelt på en række forskellige medlemsfirmaer. Medlemskabet sikrer, at vores produkter er af en faglig høj kvalitet, og at vores værktøjer altid følger gældende love og regler. Ligeledes udbyder de hvert år masser af relevante kurser, således vores medarbejderes faglige viden også altid er ajour.

 

Sideløbende med det interne uddannelsesprogram, tilbydes du også en HD i Regnskab og Økonomistyring og en cand.merc.aud, såfremt du har drømmen om at gå hele vejen til statsautoriseret revisor.

 

Kom ud af busken og send os din ansøgning
Husk at vedhæfte dit CV, eksamensbeviser og gerne en reference, så vi kan høre andre om, hvor fantastisk du er.

 

Upload dit CV / eksamensbeviser / anbefalinger / andre relevante filer. Maks. Filstørrelse: 96 MB.