IT
623
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-623,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Er du med helt fremme, når det handler om at digitalisere din virksomhed – eller er du faktisk helst fri for teknologi? Så lad os løse det.

 

Uanset om det handler om hardware eller software, så er hjælpen ”lidt længere nede ad gangen”. Ullits & Winther IT er et selvstændig selskab, der kan bidrag til vækst og fokus hos dig i din dagligdag. Via et tæt samarbejde yder vi support og rådgivning i forbindelse med hverdagsudfordringer med systemer, rapporter og investeringer.

 

Vi tilbyder en bred vifte af IT ydelser til understøttelse af virksomhedens drift herunder bistand under virksomhedens opstart til valg af IT platform, strategi og politik, deltagelse i møder med IT leverandører, udarbejdelse af kravspecifikationer samt bistand under installation og opstart, men også i forbindelse med køb og salg af virksomhed kan vi bistå med it-rådgivning. Vi leverer endvidere IT udstyr; PC’ere, servere, netværk og software.

 

Naturligvis leverer vi også ERP (Enterprise Resource Planning) – i daglig tale økonomisystemer; Microsoft C5, Microsoft Dynamics NAV, Uniconta, e-Conomic, men vi udvikler også virksomhedsspecifikke specialtilpasninger hertil, integrationssoftware mellem forskellige IT-systemer samt specifikke rapporter og BI (Business Intelligence).

 

Bliver du mødt med krav om erklæringer og certificeringer klarer vi også det. Eksempler herpå kan være It-revision (som led i finansiel revision – efter ISA 315 og 330), revisorerklæringer (hosting, ISAE 3402, BFIH, 3000-erklæringer) eller i forbindelse med persondataloven (erklæringer, rådgivning, databehandler og -ansvarlig).

 

Besøg os gerne på www.uwit.dk.

Niels Aagaard
niels@uwit.dk
87 27 51 45

Robert Newstead
robert@uwit.dk
87 27 51 25

Martin Nielsen
mn@uwit.dk
87 27 51 17