Profil
515
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-515,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Men, vi er klar den dag, du bliver fristet.

 

 

Hos Ullits & Winther har vi nemlig altid lagt vægt på at gøre tingene ordentligt. Udføre arbejdet tilfredsstillende. Uanset om kunden er en international koncern eller en lille enkeltmandsvirksomhed. Det lyder måske jysk for nogle, men vi vil faktisk hellere gøre os fortjent til anerkendelsen end stikke hovedet frem i tide og utide.

Ullits & Winther er en dynamisk virksomhed med et stærkt team af revisorer og 5 forskellige partnere, der har vidt forskellig baggrund, erfaring, netværk, geografi og “kemi”. Det giver styrke både internt og i forhold til vores kunder, der er lige så forskellige som vi er.

 

Vores mission er at give vores kunder overblik, overskud og solidt håndværk. Uanset hvem de er, og hvor store de er, tilbyder vi derfor altid et fast revisorteam med “den rigtige partner” i spidsen. Det giver os et indgående kendskab til hver enkelt kunde, der gør det lettere at levere vores ydelser hurtigt, fleksibelt og individuelt.

 

Som vi plejer at sige: Hos Ullits & Winther er det kunderne, der bestemmer, hvad vi er bedst til. Altså hvilke af vores kompetencer de har mest brug for. Hvor ofte og hvornår. Og vi er altid klar til at løse konkrete opgaver eller måske være en “ekstra kollega”, når I har allermest travlt.

Vores team af revisorer og økonomifolk kan give dig overblik, være dine fortrolige sparringspartnere og bidrage aktivt til ledelsens økonomistyring i virksomheden – og være “det ekstra maskinrum”, der bistår (eller erstatter) dine egne økonomifolk, når det gælder bogføring, afstemning og løn – og vi kan koble dig på vores online-bogholderi, så det hele bliver lidt nemmere.

 

Vi kan rådgive på koncernniveau, om international drift, levere ad hoc ydelser – langt de fleste af kompetencerne har vi inhouse. Men verden er stor og ændrer sig hele tiden – og derfor har vi etableret et tæt samarbejde med vores faglige netværk RevisorGruppen Danmark og skatterådgivningsfirmaet Revitax. Med mere end 1.600 fagfolk og specialister i vores samlede organisation kan vi derfor altid tilbyde opdateret viden og faglig opbakning fra vores enorme netværk og kontakter over det meste af verden.

 

Har du brug for ærlig sparring, statsautoriseret rådgivning eller konkret økonomiarbejde, så ring og lav en aftale. Vi giver gerne en kop kaffe og et godt tilbud på opgaven.

Claus Søndergaard Nielsen
csn@uw.dk
87 27 51 38

Bo Skårup Sørensen
bs@uw.dk
87 27 51 37