Rådgivning
628
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-628,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

På udkig efter økonomisk rådgivning, viden om skat, strategisk sparring eller et netværk af specalister? Så lad os hjælpe dig.

 

Hos Ullits & Winther har vi mange års praktisk erfaring og en enorm viden om regnskaber, rapportering, strategi, budgetter, etablering af virksomhed, afhændelse af virksomhed, skat, moms og meget mere. Og, vi deler det meget gerne med vores kunder.

 

Uanset om du er privatperson eller repræsenterer en virksomhed, så skal du betale skat – og måske også moms. Det kan vi rådgive dig om. Ud over assistance med opgørelse af årets skattepligtige indkomst kan det også være rådgivning om køb og salg af ejendomme, virksomhedstype, afgiftsgennemgang og omstrukturering af virksomhed.

 

Langt de fleste af kompetencerne har vi selv, men verden er stor og ændrer sig hele tiden. Derfor har vi etableret et tæt samarbejde med vores faglige netværk RevisorGruppen Danmark og skatterådgivningsfirmaet Revitax.

 

Med mere end 1.600 fagfolk og specialister i vores samlede organisation kan vi tilbyde opdateret viden og faglig opbakning fra vores enorme netværk og kontakter over det meste af verden.

 

Ligesom vi gerne deler vores netværk og adgang til en lang række genveje til de dygtigste rådgivere indenfor jura, finansiering eller myndigheder, så kender vi i vores netværk de rigtige bankfolk, advokater, skattefolk og eksperter, hvilket er guld værd, når du har brug for et godt råd eller kompetent assistance. Ikke bare lokalt, men også nationalt og internationalt.

Alex Kirkegaard
ak@uw.dk
87 27 51 39

Anja Pedersen
ap@uw.dk
87 27 51 28