Udland
632
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-632,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Er du igang med import/eksport eller ønsker du ligefrem at etablere dig i udlandet. Så lad os hjælpe til at du kommer godt igang.

 

Verden er kæmpestor, men samtidig også mindre end nogensinde. Vi kan rådgive dig om samhandel på tværs af landegrænser, ansættelse af udenlandsk arbejdskraft, udstationering, etablering af produktion i udlandet, stiftelse af selskaber i udlandet og meget mere.

 

Langt de fleste af kompetencerne har vi selv, men får vi brug for specialviden eller lokal tilstedeværelse, er det ikke langt væk. Vi har etableret et tæt samarbejde med faglige netværk – og kan derfor trække på mere end 1.600 fagfolk og specialister i vores samlede organisation. Dygtige folk med opdateret viden og kontakter over det meste af verden.

 

Har du brug for konkret viden om forholdene i Beijing, Ankara eller Stockholm eller kontakt til ”den helt rigtige” i USA, Asien eller Afrika, så fortæl os om det og lad os skaffe dig genvejen til ”den helt rigtige”.

Bo Skårup Sørensen
bs@uw.dk
87 27 51 37

Jens Otte Foldbjerg
jof@uw.dk
87 27 51 30