Køb og salg
619
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-619,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Overvejer du at købe eller sælge en virksomhed, står vi klar til at assistere dig med viden og erfaring.

 

 

Vi har ideer til, hvordan du salgsmodner din virksomhed, således du opnår den bedste mulige pris, eller så du finder den køber, du ønsker, der skal stå i spidsen for din virksomhed i fremtiden.

 

I kraft af vores store erfaring, kan vi rådgive dig, deltage i prissætningen, sammensætte det rette team af rådgivere, deltage i forhandlinger og udarbejde en due diligence. Vi kan desuden rådgive dig om de skattemæssige konsekvenser ved dit salg og forslag til formueanbringelse.

 

Modsat hvis du ønsker at købe eller opkøbe den helt rette virksomhed, assisterer vi med vurdering af interessante emner, deltager også i forhandlinger og due diligence, rådgiver om kapitalfremskaffelse, registreringer hos offentlige myndigheder og assisterer dig, indtil den administrative del af driften er på plads.

Henrik Lundsgaard
hl@uw.dk
87 27 51 26

Allan Vissing Andersen
ava@uw.dk
87 27 51 23