Persondata hos Ullits & Winther
1539
post-template-default,single,single-post,postid-1539,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Persondata hos Ullits & Winther

Persondata hos Ullits & Winther

Persondata hos Ullits & Winther i forbindelse med persondataforordningen – ikrafttræden den 25. maj 2018

 

Som kunde hos os, har vi brug for dine persondata for at kunne opfylde den aftale, vi har indgået med hinanden. Vi har altid være bevidste om at passe på dine data på ansvarlig vis. Det er ikke noget nyt.

 

Det, vi som revisorer på det seneste har brugt en masse tid på, er afgrænsningen mellem, hvornår vi er dataansvarlig, og hvornår vi er databehandler.

FSR – foreningen af statsautoriserede revisorer er nu kommet med en klar udmelding om, hvornår vi er det ene, og hvornår vi er det andet.

Vi er dataansvarlige på alle typer af opgaver, hvor vi afgiver en erklæring (det vil sige alle former for regnskaber) samt, når vi indsamler data for at opfylde lovkrav, eks. bogførings- og hvidvaskloven.

Omvendt er vi databehandler, når vi:

  • håndterer bogføring, hvori indgår persondata
  • forestår lønbehandling

 

Løser vi en eller flere af ovennævnte typer opgaver for dig, er du forpligtiget til i din dokumentation om persondataforordningen at indhente en databehandleraftale fra os.

Vores databehandleraftale er indarbejdet som et bilag til vores forretningsbetingelser, du til enhver tid kan hente nedenfor eller nederst på vores på vores hjemmeside under overskriften Regler og Love, hvor vi opbevarer denne sammen med relevante nyheder og publikationer.

Hent databehandleraftalen her

 

Nyhedsmail

 

Som modtager af vores nyhedsmail gør vi dig opmærksom på, at vi opbevarer dit navn og din email, hvilket vi fortsat gerne vil have lov til.

Dine kontaktoplysninger opbevares i systemet MailChimp, hvormed vi har indgået en databehandleraftale, således vi er sikre på, at de passer lige så godt på dine data, som vi gør.

Du kan enhver tid kan afmelde dig vores nyhedsbrev – dette kan gøres ved at benytte afmeld funktionen nederst i hver eneste nyhedsmail.

Vi håber, du fortsat er interesseret i at høre nyt fra os. Du er altid velkommen til at besøge os på vores hjemmeside – eller kigge forbi til en kop kaffe!

Besøg os her på www.uw.dk