Erhvervsservice
1266
job_listing-template-default,single,single-job_listing,postid-1266,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Erhvervsservice

Erhvervsservice

  • Full Time
  • Viborg

Ullits & Winther

Elsker du økonomi, og er du på jagt efter nye udfordringer?

 

Så har vi drømmejobbet til dig i vores afdeling for erhvervsservice. Vi har forrygende travlt i vores erhvervsservice afdeling og er på udkig efter en ny god kollega med erfaring som bogholder, revisor eller tilsvarende. Kan du arbejde selvstændigt med respekt for aftaler og tidsfrister, og har du lyst til at have flere forskellige (typer) arbejdssteder?

 

Så er det måske dig, vi tilbyder et spændende job med mange forskellige opgaver og høj grad af frihed med ansvar for selv at planlægge din arbejdsdag. Ullits & Winther er en virksomhed med højt fagligt niveau og et stærkt team med dygtige kolleger og en arbejdskultur, hvor der også er plads til familieliv.

 

I afdelingen for erhvervsservice er der lige nu fem kolleger, der udfører den samme type arbejdsopgaver, som du vil skulle. Der er således rig mulighed for sparring og udvikling, så vi altid yder vores kunder den bedst mulige service og faglige ekspertise.

 

Vi forventer, du har styr på debet og kredit, moms og løn samt periodisering og afstemninger. Vi forventer, at du har erfaring med bogføringssystemer, lønhåndtering og -systemer, Office pakken samt integration mellem systemer. Da du skal veksle mellem at arbejde på kontoret og ude hos vores kunder i Viborg og omegn, er det desuden en forudsætning at du har både kørekort og egen bil.

 

Fristet?
Så upload din ansøgning med CV og relevant dokumentation her

Vi glæder os til at høre fra dig!

Upload din ansøgning / dit CV / eksamensbeviser / anbefalinger / andre relevante filer. Maks. samlet filstørrelse: 4 MB.