HD’er / HD-stud. / erfaren revisor
911
job_listing-template-default,single,single-job_listing,postid-911,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

HD’er / HD-stud. / erfaren revisor

HD’er / HD-stud. / erfaren revisor

  • Full Time
  • Viborg

Ullits & Winther

Er du HD´er, HD-stud. eller erfaren revisor? Kan du spille bordfodbold? Er du på udkig efter nye karrieremuligheder? Har du lyst til at bruge dine faglige og personlige kompetencer til at hjælpe nye kunder? Vil du være en del af et team, hvor faglighed, udvikling, sparring og godt samarbejde vægtes højt?

 

Så send os en ansøgning!

 

Vi har drøntravlt og mangler ansvarsbevidste mennesker på HD´ere/HD-stud.-niveau, som vil være med til at betjene vores voksende kundekreds. Vi løber stærkt, men har en klar overbevisning om, at der skal være plads til familien også, hvorfor vi vægter højt at have det rette antal medarbejdere til at løse opgaverne. Derfor vil vi meget gerne høre fra dig!

 

Arbejde, fritid og relationer

Vi har altid prioriteret, at der skal være mennesker bag tallene og lægger som nævnt stor vægt på, at der er en fornuftig balance mellem arbejds- og privatliv, så vi er klædt på til at håndtere de perioder, hvor der er ekstra travlt. Ingen medarbejdere har flere hundrede overarbejdstimer, idet der skal være tid til familie og fritidsinteresser også. Vi har måske lidt ekstra at se til i foråret, men holder til gengæld også ekstra fri i efteråret.

 

Det giver gode relationer med kunderne og hinanden – og det er sikkert en af grundene til, at mange kunder og medarbejdere har været med os i mange år. I 2019 ansatte vi medarbejder nr. 100 i firmaets knap 44 års levetid – med pt. 40 medarbejdere i revisionsfirmaet synes vi, det er et udtryk for en meget lav medarbejderomsætningshastighed. Det er vi stolte over!

 

Hvem er Ullits & Winther

Du får mere end 40 gode kollegaer og en spændende hverdag i fantastiske omgivelser. Vi bor i udkanten af Viborg i et moderne domicil med udsigt til grønne områder. Du bliver en del af aktiv personaleforening og hvem ved – måske du kan udfordre nogle af vores andre medarbejdere i bordfodbold i pausen? De kan godt bruge lidt modstand…

 

Vi holder planlægningsmøder hver anden torsdag, hvormed vi sikrer os en så god arbejdsfordeling så muligt blandt medarbejderne. Kunderne er vidt forskellige – fra store klasse C-virksomheder til små personligt drevne enmandsvirksomheder.

 

Vi er en del af noget større

Ullits & Winther er medlem af RevisorGruppen Danmark, og du kan derfor glæde dig til kurser sammen med andre fra hele landet.

 

RevisorGruppen Danmark har i alt 1.800 medlemmer i Danmark fordelt på en række forskellige medlemsfirmaer. Medlemskabet sikrer, at vores produkter er af en faglig høj kvalitet, og at vores værktøjer altid følger gældende love og regler. Ligeledes udbyder de hvert år masser af relevante kurser, således vores medarbejderes faglige viden også altid er ajour.

 

Ud over et skarpt uddannelsesakademi, har vi 6 statsautoriserede revisorer, som alle bakker op om dit uddannelsesforløb.

 

Kom ud af busken og send os din ansøgning
Husk at vedhæfte dit CV, eksamensbeviser og gerne en reference, så vi kan høre andre om, hvor fantastisk du er.

 

Upload din ansøgning / dit CV / eksamensbeviser / anbefalinger / andre relevante filer. Maks. samlet filstørrelse: 4 MB.