Praktikant
2684
job_listing-template-default,single,single-job_listing,postid-2684,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Praktikant

Praktikant

 • Temporary
 • Viborg

Websted Ullits & Winther

På udkig efter en praktikplads i et revisorfirma med masser af liv?

 

Send os en ansøgning og fortæl om dine drømme, dine talenter og nogle gode grunde til, hvordan vi kan få det bedste ud af hinanden.

 

Hos Ullits & Winther er vi altid på jagt efter nye unge talenter, som drømmer om at arbejde med tal og mennesker.

 

Er det her dig?

 • Jeg studerer til finansiel controller eller finansøkonom
 • Jeg har en drøm om elevplads efter endt studie
 • Jeg har flair for tal
 • Jeg har talent for og lyst til at lære
 • Jeg har lyst til en stærk karrierevej
 • Jeg har ansvarsfølelse
 • Jeg er flittig og fleksibel
 • Jeg er udadvendt og besidder et fantastisk humør
 • Jeg bor eller har intention om at bo i eller omkring Viborg, hvilket er vigtigt for at skabe relationer

 

Er det dig, så er det måske netop dig, vi tilbyder en praktikplads i foråret. En praktikplads, der med garanti vil både udfordre og udvikle dig. Både teoretisk, praktisk og personligt.

 

Arbejde, fritid og relationer

Vi har altid prioriteret, at der skal være mennesker bag tallene og lægger stor vægt på, at der er en fornuftig balance mellem arbejds- og privatliv. Ingen medarbejdere har flere hundrede overarbejdstimer, idet vi lægger stor vægt på, at der skal være tid til familie og fritidsinteresser også. Vi har måske lidt ekstra at se til i foråret, hvorfor der er masser af opgaver til en praktikant. Til gengæld holder vi ekstra fri i efteråret, hvormed vi er klædt godt på til at håndtere de perioder, hvor der er ekstra travlt.

 

Det giver gode relationer med kunderne og hinanden – og det er sikkert en af grundene til, at mange kunder og medarbejdere har været med os i mange år.

 

Hvem er Ullits & Winther

Du får mere end 40 gode kollegaer og en spændende hverdag i fantastiske omgivelser. Vi bor i udkanten af Viborg i et moderne domicil med udsigt til grønne områder. Du bliver en del af aktiv personaleforening og hvem ved – måske du kan udfordre nogle af vores andre talenter i bordfodbold i pausen? De kan godt bruge lidt modstand…

 

I det efterfølgende traineeforløb lægger vi en personlig uddannelsesplan, der omfatter de forskellige arbejdsopgaver, du skal igennem i det 2-årige uddannelsesforløb. Dermed sikrer vi, både for din og for vores skyld, at du får den bedst mulige uddannelse indenfor regnskab, revision og skat. Både her i Viborg og ude i verden.

 

Vi er en del af noget større

Ullits & Winther er medlem af RevisorGruppen Danmark, og du kan derfor glæde dig til kurser sammen med trainees fra hele landet. Den første uges introforløb foregår på Lanzarote – det er vist ikke kedeligt.

 

RevisorGruppen Danmark har i alt 1.500 medlemmer i Danmark fordelt på en række forskellige medlemsfirmaer. Medlemskabet sikrer, at vores produkter er af en faglig høj kvalitet, og at vores værktøjer altid følger gældende love og regler. Ligeledes udbyder de hvert år masser af relevante kurser, således vores medarbejderes faglige viden også altid er ajour. Sideløbende med det interne uddannelsesprogram, tilbydes du også en HD i Regnskab og Økonomistyring. Den følges op af en cand.merc.aud, såfremt du har drømmen om at gå hele vejen til statsautoriseret revisor.

 

Kom ud af busken og send os din ansøgning
Husk at vedhæfte dit CV, eksamensbeviser (også fra gymnasiet) og seneste karakterer, udtalelser fra fritidsjob og gerne en reference, så vi kan høre andre om, hvor fantastisk du er.

Vi vurderer løbende de indkomne ansøgninger.

 

Husk at uploade alle dokumenter på en gang!

Upload din ansøgning / dit CV / eksamensbeviser / anbefalinger / andre relevante filer. Maks. samlet filstørrelse: 4 MB.