Uniconta
1305
post-template-default,single,single-post,postid-1305,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Uniconta

Uniconta

Er du interesseret i at høre mere?

 

Uniconta stormer frem, og det bliver ikke mindre det kommende år. Med Erik Damgaard i spidsen for Uniconta ved de alt om at udvikle finanssystemer, hvilket vi i en frokostpause hos Ullits & Winther fik et rigtig godt indblik i.

 

  

Vi havde besøg af Jens Christian Hyldal, som gav os en rundtur rundt i systemet, herunder hvor højt Uniconta har prioriteret en let konvertering. Samtidig med, fik vi en status på, hvilke moduler, der allerede udbydes, men også hvad der er planlagt til udgivelse i 2018.

 

Vi har allerede flere kunder, som har skiftet ERP-system til Uniconta og endnu flere på vej. Med Ullits & Winther IT som certificeret Uniconta-partner har vi mulighed for at hjælpe vores kunder godt igennem konvertering og opstart.

 

Overvejer du også et skifte til Uniconta, vil vi gerne være dig behjælpelig, så skriv til os på mv@uw.dk.